Tovább a tartalomra

A Chinese Academy of Macroeconomic Research látogatása a KKI-ben

A Külügyi és Külgazdasági Intézet (KKI) épületében fogadta Dr. Vasa László igazgatóhelyettes munkatársaival közösen a Chinese Academy of Macroeconomic Research (CAMR) delegációját.

KKI-CPAPD munkaebéd

Munkaebéd keretében folytatott megbeszélést Budapesten Schőberl Márton, a KKI igazgatója, Dr. Vasa László igazgatóhelyettes és Braun Gábor külső szakértő a Chinese People's Association for Peace and Disarmament (CPAPD) delegációjával.

Együttműködési megállapodást kötött a Külügyi és Külgazdasági Intézet és az Institute for Political and International Studies

A Külügyi és Külgazdasági Intézet 2017. szeptember 6-án, Budapesten látta vendégül az Iráni Iszlám Köztársaság vezető intézete, az Institute for Political and International Studies (IPIS) vezetőit és kutatóit. 

KKI: erősíteni kell a regionális együttműködést

A regionális együttműködést erősítve, a vitákat felvállalva érdemes az Európa jövőjéről szóló vitákat lefolytatni – mondta Schőberl Márton nagykövet, a Külügyi és Külgazdasági Intézet igazgatója a 28. bálványosi nyári szabadegyetem és diáktábor rendezvényén, a romániai Tusnádfürdőn.