Tovább a tartalomra

Címke: Rendezvények

Közös könyv jelent meg a KKI és az azerbajdzsáni Center for Strategic Studies gondozásában

A Külügyi és Külgazdasági Intézet (KKI) és a bakui Center for Strategic Studies (SAM) együttműködésében közös tanulmánykötet jelent meg a Kaukázus térségének energetikai, logisztikai és kereskedelmi kilátásairól. A „The South Caucasus-Centered Transport Hub: The Crossroads of the East-West and the North-South Corridors” elnevezésű könyvet 2017. december 20-án mutatták be Budapesten.

Közép-Európa – Európa szívében

2017. december 15-én került megrendezésre a Stronger Together – Mapping a New Path for the European Union rendezvénysorozat idei utolsó, rendhagyó módon magyar nyelvű eseménye. A rendezvény a Külügyi és Külgazdasági Intézet (KKI)és a Miniszterelnökség Európai Uniós Ügyekért Felelős Államtitkárságának közös programjaként került megrendezésre.

V4 after Brexit: a new opportunity for Japan in Europe?

2017. december 13-án a KKI adott otthont a V4 after Brexit: a new opportunity for Japan in Europe? című rendezvénynek.

„Nők a diplomáciában” kerekasztal-beszélgetés

2017. december 5-én a Külügyi és Külgazdasági Intézet adott otthont a „Nők a diplomáciában” című kerekasztal-beszélgetésnek, amely a sorozat márciusi eseményét követően, immár második alkalommal került megrendezésre. Az eseményt Schőberl Márton, a Külügyi és Külgazdasági Intézet igazgatója nyitotta meg.

A Prezi alapítója és a Kereskedőház innovációs igazgatója a KKI-ben

November 29-én a magyar start-up cégek világpiacra lépésének lehetőségeit elemző kerekasztal beszélgetésre került sor a Külügyi és Külgazdasági Intézetben (KKI). A rendezvényen meghívott előadóként Árvai Péter, a Prezi alapítója és ügyvezető igazgatója, illetve Tamás Sebestyén, a Magyar Nemzeti Kereskedőház innovációs igazgatója vett részt.

 

Ugandai külügyminiszter-helyettes előadása a KKI-ben

Henry Oryem Okello, Uganda külügyminiszter-helyettese hivatalos látogatásra érkezett Magyarországra, melynek első állomása a Külügyi és Külgazdasági Intézet volt.

2017. március 23., csütörtök 12:30 - 15:00
The future of Europe (Panel discussion on the occasion of the 60th anniversary of the Treaty of Rome) | Részletek »
2017. március 21., kedd 14:00 - 15:30
Can Trade Prevent War? | Részletek »