Tovább a tartalomra

Címke: Schőberl Márton

Julie Bishop ausztrál külügyminiszter látogatása a KKI-ben

2018. február 21-én Julie Bishop, Ausztrália külügyminisztere látogatott a Külügyi és Külgazdasági Intézetbe (KKI), ahol „Az ausztrál külpolitikai stratégia: A szabály-alapú nemzetközi rend fenntartása” címmel tartott előadást.

Schőberl Márton KKI igazgató részvétele a V4+Japán programsorozat tokiói szemináriumán

Schőberl Márton nagykövet, a KKI igazgatója hivatalos látogatást tett Japánban 2018. február 8-10. között. A KKI vezetője a japán és a magyar külügyi tárcák, valamint a tokiói Josai Nemzetközi Egyetem közreműködésével szervezett „Visegrad 4 plus Japan Seminar 2018” rendezvényen a V4-ek, mint az Európai Unió új gazdasági központja címmel tartott előadást.

Együttműködési megállapodást kötött a Külügyi és Külgazdasági Intézet és az Európai Unió – Latin-Amerika és Karib-térség Alapítvány

Együttműködési megállapodást kötött a Külügyi és Külgazdasági Intézet és Európai Unió – Latin-Amerika és Karib-térség Alapítvány, 2018. február 13-án, melyről 2017. novemberében a III. Latin-Amerika Fórumon állapodtak meg a felek, Budapesten.

Az EU Tanácsának elnöksége: észt–bolgár átadó esemény

2018. január 30-án került megrendezésre a Stronger Together – Mapping a New Path for the European Union rendezvénysorozat következő programja, mely az Európai Unió Tanácsának rotációs elnöki tisztségében a leköszönő észt és az érkező bolgár elnökség átadó eseménye volt. A rendezvény a Külügyi és Külgazdasági Intézet (KKI) és a Miniszterelnökség Európai Uniós Ügyekért Felelős Államtitkárságának közös programjaként valósult meg.

Őexc. Milo Đukanović „Nyugat-Balkán az integráció útján – a montenegrói tapasztalatok” c. nyilvános előadása

A Külügyi és Külgazdasági Intézet január 25-én tartotta első nyilvános eseményét, amelyen Montenegró korábbi állam- és kormányfője, őexcellenciája, Milo Đukanović tartott előadást, „Nyugat-Balkán az integráció útján – a montenegrói tapasztalatok” címmel.

Közép-Európa – Európa szívében

2017. december 15-én került megrendezésre a Stronger Together – Mapping a New Path for the European Union rendezvénysorozat idei utolsó, rendhagyó módon magyar nyelvű eseménye. A rendezvény a Külügyi és Külgazdasági Intézet (KKI)és a Miniszterelnökség Európai Uniós Ügyekért Felelős Államtitkárságának közös programjaként került megrendezésre.

2018. április 25., szerda 15:00 - 17:00
Egy választás valódi győztes nélkül - Olaszország 2018 | Részletek »