Tovább a tartalomra

Címke: Schőberl Márton

V4 after Brexit: a new opportunity for Japan in Europe?

2017. december 13-án a KKI adott otthont a V4 after Brexit: a new opportunity for Japan in Europe? című rendezvénynek.

„Nők a diplomáciában” kerekasztal-beszélgetés

2017. december 5-én a Külügyi és Külgazdasági Intézet adott otthont a „Nők a diplomáciában” című kerekasztal-beszélgetésnek, amely a sorozat márciusi eseményét követően, immár második alkalommal került megrendezésre. Az eseményt Schőberl Márton, a Külügyi és Külgazdasági Intézet igazgatója nyitotta meg.

Együttműködési megállapodást kötött a Külügyi és Külgazdasági Intézet és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Kara

Együttműködési megállapodást kötött a Külügyi és Külgazdasági Intézet és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Kolozsvári Kara, 2017. december 13-án, Budapesten.

A Prezi alapítója és a Kereskedőház innovációs igazgatója a KKI-ben

November 29-én a magyar start-up cégek világpiacra lépésének lehetőségeit elemző kerekasztal beszélgetésre került sor a Külügyi és Külgazdasági Intézetben (KKI). A rendezvényen meghívott előadóként Árvai Péter, a Prezi alapítója és ügyvezető igazgatója, illetve Tamás Sebestyén, a Magyar Nemzeti Kereskedőház innovációs igazgatója vett részt.

 

Ugandai külügyminiszter-helyettes előadása a KKI-ben

Henry Oryem Okello, Uganda külügyminiszter-helyettese hivatalos látogatásra érkezett Magyarországra, melynek első állomása a Külügyi és Külgazdasági Intézet volt.

The Achievements of 16+1 Cooperation in the Latest Five Years

2017. november 20-án a Külügyi és Külgazdasági Intézet adott otthont a “The Achievements of 16+1 Cooperation in the Latest Five Years” című nemzetközi konferenciának, amely a „16+1 Együttműködés” Kormányfői Csúcstalálkozójának kísérőrendezvényeként biztosított platformot az együttműködésben résztvevő országok szakértőinek és kutatóintézeteinek. A konferencián résztvevő mintegy 80 szakértő és újságíró számára a rendezvény alkalmat teremtett arra, hogy megoszthassa egymással tapasztalatait és g...

2018. április 25., szerda 15:00 - 17:00
Egy választás valódi győztes nélkül - Olaszország 2018 | Részletek »