Maradjunk kapcsolatban!

Maradjunk kapcsolatban!
2018-05-26 Béla

A Külügyi és Külgazdasági Intézet számára kiemelten fontos az Ön személyes adatainak védelme, ezért is léptettük életbe adatvédelmi szabályzatunkat. Célunk, hogy a hatályos jogszabályok betartása mellett is érdemben és időben tudjuk tájékoztatni Önt rendezvényeinkről, kiadványainkról.

Kedves Barátunk, Tisztelt Kollégánk!

A Külügyi és Külgazdasági Intézet számára kiemelten fontos az Ön személyes adatainak védelme, ezért is léptettük életbe adatvédelmi szabályzatunkat, amit ezen a linken olvashat el. Célunk, hogy a hatályos jogszabályok betartása mellett is érdemben és időben tudjuk tájékoztatni Önt rendezvényeinkről, kiadványainkról.

Adatainak védelme érdekében, illetve figyelemmel az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletére (General Data Protection Regulation – GDPR) új eljárásokat is követnünk kell. Azért, hogy a GDPR értelmében továbbra is tájékoztatni tudjuk Önt szakmai tevékenységünkről és rendezvényeinkről, szükségünk van az Ön kifejezett hozzájárulására, amiben engedélyezi számunkra személyes adatai (kizárólag az Ön neve és kapcsolattartásra használt email címe) kezelését. Amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, a Rendelet hatályba lépése után (2018. május 25-e után) sajnos nem áll módunkban Önt rendezvényeinkre meghívni, illetve azokról tájékoztatni.

Éppen ezért kérjük, ha továbbra is szeretne tőlünk értesítéseket kapni, töltse ki az alábbi kérdőívet, így a csütörtöki határidő után is küldeni tudjuk majd Önnek meghívóinkat.

Amennyiben csak később szeretne feliratkozni hírleveleinkre, úgy azt a honlapunkon keresztül, illetve az event@ifat.hu emailcímre küldött üzenetével is bármikor megteheti. Ha később úgy dönt, hogy mégsem kíván tőlünk értesítéseket kapni, az event@ifat.hu emailcímre küldött üzenetével bármikor leiratkozhat a levelezőlistánkról, ebben az esetben személyes adatait is töröljük.

Köszönjük az együttműködését, és bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is találkozunk egy soron következő rendezvényünkön.

Üdvözlettel,

Külügyi és Külgazdasági Intézet